شما اینجا هستید : فورجینگ ایده آل  -> دستگاه فورجینگ >

دستگاه فورجینگ | ژاپنی و چینی | عالی ترین قیمت

همانطور که می‌دانید، با پیشرفت تکنولوژی، روش‌ های مدرن و جدیدی برای هر حرفه ابداع شده است. جوشکاری نیز از جمله حرفه هایی است که از این پیشرفت بهره برده است. یکی از روش هایی که در جوشکاری مورد استفاده قرار می گیرد، روش جوشکاری فورجینگ است. در این جوشکاری، از عنصر حرارت برای خمیری کردن فلزات استفاده می کنند و سپس با استفاده از فشار مناسب، دو فلز را به هم جوش می دهند. این روش از جمله روش هایی که است که از هزاران سال پیش هم وجود داشته است، اما امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی، دستگاه هایی تولید و عرضه شده اند تا شما بتوانید با دردسر کم تری این کار را انجام دهید. در گذشته نیرویی که از این روش برای جوش دادن بهره می برد، باید حتما مهارت کافی در این زمینه را می داشت، وگرنه ممکن بود آن سازه از استحکام خوبی برخودار نمی شد. اما با توجه به اینکه امروزه دستگاه هایی در این زمینه تولید شده اند، خطای انسانی به شدت کاهش پیدا کرده و دیگر نیازی به داشتن مهارت آنچنانی در این زمینه نخواهد بود. در ادامه این مقاله به بررسی کامل و جامع دستگاه فورجینگ خواهیم پرداخت.

دستگاه فورجینگ

در ابتدا ممکن است سوال هایی ذهن شما را درگیر کنند که چه شد که عده ای به فکر تولید چنین دستگاه هایی افتادند؟ در سال های منتهی به اختراع چنین دستگاه هایی، سازه های بتنی از استحکام و مقاومت خوبی برخودار نبودند و حتی گزارش هایی از خسارت های جانی و مالی نیز به گوش می رسید. در آن سال ها، شرکت هایی دست به تولید دستگاه های فورجینگ زدند تا بتوانند از این طریق، سازه های بتنی را بیش تر از قبل مستحکم و مقاوم سازی کنند تا تضمین کننده جان و مال مردم باشند. اولین بار، این تکنولوژی در کشور کانادا، آن هم توسط شرکت های نصل خطوط ریلی و سازمان راهسازی این کشور مورد استفاده قرار گرفت. با توجه به این که با استفاده از این تکنولوژی، توانستند ریل های فولادی را به خوبی و با استحکام و مقامت بالایی بهم جوش بدهند، این تکنولوژی پس از آن بر سر زبان ها افتاد تا تولید و عرضه دستگاه فورجینگ از آن سال به بعد، با شیب تندی انجام شود. پس از کانادا، کشور ژاپن پیش قدم شد تا از این تکنولوژی برای مقاوم سازی سازه ها بتنی استفاده کند تا خطرات پس از زلزله های مکرر این کشور را به حداقل برساند.

همانطور که گفته شد، امروزه دیگر کمتر کسی به فکر ساخت و ساز و جوشکاری فورجینگ به کمک نیروی انسانی است، دلیل آن هم این است که نیروی انسانی باید یکسری شرایط و مدارکی داشته باشد که مورد تایید باشند، در غیر این صورت سپردن کار جوشکاری سر به سر میلگرد به یک تکنسین کم تجربه و نابلد، اصلا کار درستی نیست.
اما در هنگام استفاده از دستگاه جوش فورجینگ سربه سر میلگرد باید این نکته را مد نظر قرار دهید که دو سر میلگردها باید کاملا صاف باشند تا بتوان با استفاده از این دستگاه، کار فورجینگ را به بهترین نحو ممکن انجام داد. در واقع توصیه شده است که برای جوشکاری با این دستگاه، حتما از میلگردهایی استفاده شود که دو سر آن ها خوردگی زنگ زدگی نداشته باشد و با داشتن دو سر کاملا صاف و صیفلی، بتواند آن ها را به هم چسباند. نکته دیگری که باید حین کار با این دستگاه ها مورد توجه قرار دهید، این است که برای برش میلگردها قبل از قرار دادن آن ها در دستگاه جوش فروجینگ، حتما از دستگاه های برش سرد استفاده کنید. دلیل آن هم این است که اگر شما برای برش میلگرد از دستگاه هایی مثل سنگ فرز و یا اره آتشی استفاده کنید، بعد از اتصال میلگردها بهم، مقاوم سازی به درستی انجام نخواهد شد و در نتیجه آن، خسارات زیادی به بار خواهد آورد.اما اگر بخواهیم اجزای این دستگاه را به شما عزیزان معرفی کنیم، در ابتدا می توان به کلمپ جوشکاری میلگرد اشاره کرد. این جزء همان گيره نگهدارنده ميلگرد است که برای قرار دادن میلگردها در یک راستا به کار می آید. در واقع شما برای این که بتوانید دو میگرد را به خوبی با هم فورج کنید، باید حتما آن ها را در یک راستا قرار دهید. برای این کار کافی است با استفاده از پیچهای تنظیم و فنر و دو فک ثابت و متحرک این دستگاه، دو میلگرد را در یک راستا قرار دهید.

دیگر جزئی که برای این دستگاه به کار گرفته شده است، يونيت هيدروليک فشار قوی است. همانطور که در ابتدای مقاله هم اشاره شد، پس از حرارت دادن و رسیدن دو فلز به حالت خمیری، باید آن دو را با استفاده از فشار مناسب به هم جوش دهیم. دستگاه جوش فورجینگ این کار را با استفاده از دستگاه اعمال فشار یا همان يونيت هيدروليک فشار قوی انجام می دهد. این بخش طوری کار می کند که با استفاده از یک سیلندر  هيدروليک و نیروی حاصل از فشار روغن آن، فشار مناسب برای این کار را فراهم می کند. هنگام استفاده از این بخش باید دقت کنید که برای هر میلگرد باید فشار معینی را تنظیم کنید. به عنوان مثال، میلگردهایی با قطر بیشتر، قطعا فشاری متفاوت با میلگردهایی با قطر کمتر نیاز خواهند داشت. قبل از کار با این بخش از دستگاه، حتما باید روغن آن را چک کنید و در صورتی که مقدار آن کمتر از حد نرمال باشد، باید مقداری روغن به آن اضافه نمایید.مشعل جوش فورجینگ نیز از جمله اجزای این دستگاه به شمار می آید که برای ایجاد یک شعله مناسب برای حرارت دادن به کار می رود. در واقع برای این که بتوانید شعله ای با حرارت مناسب را ایجاد کنید، باید حتما دو عنصر اکسیژن و استیلن را به خوبی با هم ترکیب کنید. این بخش از دستگاه این کار را برای شما انجام می دهد و با تنظیم ورودی و خروجی آن، می توانید یک شعله با حرارت دلخواه را برای جوشکاری فورجینگ تامین کنید. اما اگر بخواهیم راجب نحوه کار دستگاه با شما صحبت کنیم، باید گفت که این دستگاه با توجه به اجزایی که گفته شد، می تواند حرارتی در حدود 1200 تا 1300 درجه سانتی گراد را ایجاد نموده تا از آن برای جوشکاری و به خمیری کردن دو سر میلگردها بهره گرفت. در واقع این دستگاه سبب می شود تا دو میلگرد بدون اینکه ساختار اتمیشان تغییر کند، به صورت یکپارچه و منظم به هم متصل شوند.

خرید دستگاه فورجینگ

اما اگر قصد خرید این دستگاه را دارید، بهتر است در ابتدا با برخی از مزایای آن آشنا شوید. یکی از مزایای خرید و استفاده از این دستگاه این است که می توانید اورلپ و پرت ها را حذف کرده و در نتیجه آن، حدود 30 درصد در مصرف میلگردهای خود صرفه جویی کنید. به علاوه، می توانید با استفاده از این دستگاه، نیروی انسانی دخیل در این فرایند را به حداقل برسانید و در پی آن، هزینه های خود را هم کمتر کنید. همچنین، با استفاده از این تکنولوژی مدرن، متالورژیکی میلگرد کاملا حفظ شده و سازه از مقاوم خوبی برخودار خواهد بود. همانطور که گفته شد، با استفاده از این دستگاه دیگر نیازی به نیروی انسانی زیادی نخواهد بود و در نتیجه شما می توانید پروژه خود را در زمان بسیار کمتری نسبت به گذشته به انجام برسانید. با استفاده از دستگاه جوش فورجینگ، حجم اضافه میلگرد ها حذف می شود و در پی آن، بتن و میلگردها درگیری بیشتری با هم خواهند داشت و استحکام سازه بیش از پیش بالا خواهد رفت.همانطور که مشاهده کردید، این دستگاه مزایای بسیاری دارد. به همین دلیل هم خیلی از افرادی که تجربه کافی در زمینه ساخت و ساز را دارند، پیشنهاد می کنند حتما این دستگاه را خریداری کرده و به جای نیروی انسانی، از آن بهره بگیرید. اما برای خرید آن هم حتما باید به نوع برند و شرکت هایی که آن را عرضه می کنند، دقت نمایید. این نکته را مد نظر قرار دهید که اگر دستگاه غیر استاندارد و ناکارآمدی را تهیه کنید، نه تنها هزینه های شما را کاهش نخواهد داد، بلکه خسارت های زیادی را هم به بار خواهد آورد. به همین دلیل هم توصیه می کنیم این دستگاه را از شرکت های کاملا مطمئن و معتبر تهیه کنید.
قیمت این دستگاه هم با توجه به شرایط فعلی و نواسانات ارزی کشور، متغیر بوده و نمی توان قیمت مشخصی برای آن تعیین کرد. چون معمولا تجهیزات به کار رفته در این نوع دستگاه از خارج از کشور وارد می شود، معمولا قیمت آن به قیمت دلار گره خورده است و همراه با نوسانات آن، تغییر می کند.

دستگاه فورجینگ ژاپنی

ژاپن دومین کشوری بود که بعد از کانادا اقدام به استفاده از این تکنولوژی برای مقاوم سازی سازه های خود کرد. آن ها از روش GAS PRESSURE WELDING برای این کار بهره گرفتند. جوشکاری تحت فشار از اصطکاک یا انفجار برای گرم کردن بخش اتصال قطعات فلزی و اتصال آنها تحت فشار استفاده می کند. نام دیگر این فرآیند جوشکاری،حالت جامد است. جوشکاری تحت فشار در واقع به انواعی از روش های جوشکاری اطلاق می شود که در آن ها،دو فلز و یا میگلرد و یا هر قطعه دیگری را با اعمال فشار مکانیکی به هم جوش می دهند.استفاده از فشار مکانیکی امکان کنترل عددی فرآیند را فراهم می کند.

جوشکاری فشار گاز ریلی در سال 1953 در ژاپن آغاز شد. از آن زمان، ریل ها برای جلوگیری از صداهای در حال اجرا، بهبود راحتی سواری و کاهش هزینه تعمیر و نگهداری ریل به دلیل سرعت بیشتر قطار طولانی تر شدند. در سال 1974، یک دستگاه جوشکاری فورجینگ سبک که با فشار گاز کار می کرد، توسعه یافت. این دستگاه با گرم کردن انتهای ریل لبه دار با شعله اکسی استیلن به ریل ها، آن ها را تحت فشار به هم جوش می داد.جوشکاری با فشار گاز بیشتر به صورت مکانیکی انجام می شود. بنابراین، استحکام اتصال،یکنواخت و بسیار قابل اعتماد است.
امروزه دستگاه های جوش فورجینگ ژاپنی نیز بسیار پرطرفدار هستند. این دستگاه با توجه به این تاریخچه درخشان کشور ژاپن، توانسته اند اعتماد خیلی از افراد را به خود جلب کنند. این دستگاه نیز از تجهیزات خاصی بهره گرفته است تا بتواند این فرایند را بهترین شکل ممکن برای کاربر انجام دهد. یک دستگاه تریمر در دستگاه تعبیه شده است که بلافاصله پس از جوشکاری با فشار گاز، سوراخ ها را از بین می برد و از این طریق می توان سلامت اتصال را بررسی کرد.از این دستگاه می توان برای جوش دادن ریل های بسیار سختی از جمله بخشی از ریل های فولادی آلیاژی نیز استفاده کرد.در این مورد، عملیات حرارتی پس از جوش برای به دست آوردن کیفیت و استحکام بالا ضروری است.

برای خرید و تهیه دستگاه فورجینگ میلگرد با چه شماره ای تماس بگیریم؟
شماره 88565430 021 پاسخگوی شما در زمینه خرید و مشاوره دستگاه فورجینگ می باشد.
دستگاه فورجینگ شامل چه مدت خدمات پس از فروش می باشد؟
شما با خرید دستگاه فورجینگ می توانید از خدمات پس از فروش آن به صورت مادام العمر بهره مند شوید.
برای تهیه دستگاه فورجینگ میلگرد چه مبلغی نیاز هست؟
با توجه به کشور سازنده و مدل دستگاه فورجینگ، قیمت آن متفاوت است.
انواع دستگاه های فورجینگ ساخت کدام کشورها هستند؟
ژاپن و چین دو کشوری هستند که در حال حاضر سازنده این دستگاه ها می باشند.
پیوند ها
اطلاعات تماس با ما

تلفن: 02188565430

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد شرکت مهندسی فورجینگ ایده آل محفوظ می باشد.
طراحی سایت : ایران طراح