شما اینجا هستید : فورجینگ ایده آل  -> آموزش فورجینگ >

آموزش فورجینگ + مدرک فنی حرفه ای سال 1403 + اساتید مجرب

جوشکاری یکی از قدیمی ترین حرفه هایی است که از هزاران سال پیش هم وجود داشته است. در گذشته معمولا هر فرد دقیقا همان حرفه پدر خود را پیش می گرفت. به همین دلیل هم، معمولا پدرانی که شغل و حرفه ای بلد بودند، آن را در طول چند سال به فرزند خود می آموختند تا بتواند آن مهارت را به خوبی فرا گیرد و شغلی برای خود دست و پا کند. این آموزش از خیلی وقت پیش وجود داشته است. اما امروزه دیگر کم تر کسی این کار را می کند، زیرا هر فرد بسته به علاقه خود، حرفه و فرصت شغلی را دنبال می کند. اما اگر کسی بخواهد مهارتی را یاد بگیرد، می تواند به موسساتی که در این زمینه آموزش هایی را ارائه می دهند، مراجعه نماید. در این مقاله قصد داریم به بررسی کامل و جامع آموزش جوشکاری فورجینگ بپردازیم.

آموزش جوش فورجینگ

جوشکاری فورجینگ فرآیندی است که جوشکاران با استفاده از آن، می توانند دو قطعه فلز را از طریق گرم کردن آن ها به یکدیگر وصل کنند؛ البته این گرم کردن باید تا دمای بالا ادامه پیدا کند و سپس با چکش کاری، فرایند را تکمیل می کنند. جوشکاری فورجینگ که در قرون وسطی توسعه یافت،یکی از قدیمی ترین روش های اتصال فلزات است. جوشکاری فورجینگ یک تکنیک ضروری و یک مهارت ارزشمند برای آهنگر است. این تکنیک از ضرورت ادغام قطعات کوچک فلز برای تشکیل یک قطعه فلز بزرگ ناشی می شود. برای تمرین، جوشکاری فورج نیازمند هماهنگی دست و چشم، سرعت و توجه به جزئیات است. علاوه بر این ها نیز، این تکنیک به آهنگر نیاز دارد که دمای ایده آل مواد جوش داده شده را درک کند.جوشکاری فورجینگ برای ایجاد یک فلز قابل توجه تر با اتصال تکه های فلزی برای ایجاد یک پروژه بزرگتر یا طولانی تر استفاده می شود. این روش در ساخت ظروف آشپزی و تجهیزات کشاورزی استفاده می شود.

اما برای اینکه به شما عزیزان آموزش دهیم که جوش فروجینگ به چه صورت انجام می شود، باید یکسری مراحل را برایتان توضیح دهیم. برای جوش فورجینگ باید بتوانید مراحل زیر را به درستی انجام داده و در هر کدام مهارت خوبی کسب نمایید.

مرحله اول، مواد را آماده کنید

حتما قبل از استفاده از فلزهای مختلف به این نکته توجه کنید که گرمای جوش بر اساس نوع فلز مورد استفاده متفاوت است. قبل از اینکه مواد خود را گرم کنید، دمای مورد نیاز آنها را دوباره بررسی کنید. زمانی دمای کار مناسب خواهد بود که فلزات شما در بالاترین دمای خود، به حالت زرد رنگ دیده شوند. حتما دقت کنید زمانی که به این مرحله می رسید، از قرار دادن بیش تر فلز خود در آتش پرهیز کنید زیرا خسارت هایی را به همراه خواهد داشت. اگر از این نقطه به حرارت دادن ادامه دهید، کربن موجود در فلز شروع به اکسید شدن می کند و فلز شما را خراب می کند. این که بتوانید زمان درست دمای جوش فورجینگ را متوجه شوید، نیاز به تمرین و تجربه بیش تر دارد؛ این را در نظر بگیرید که ممکن است اوایل دوره آموزشی خود، نتوانید به درستی این زمان را پیدا کنید و فلز شما خراب شود. اما بعد از گذشت یک مدت و کسب تجربه بیش تر، به راحتی می توانید این کار را انجام دهید.

مرحله دوم، شار

مواد خود را از فورج خارج کرده و روی آنها را با شارجاری کنید. شار در واقع به عنوان یک محافظ شیشه ای با دمای پایین عمل می کند که از اکسید شدن فولاد جلوگیری کند. در اصل، شاریک عامل کاهنده است که از اکسیداسیون جلوگیری می کند. اما شاید با خود بپرسید که اگر ما چنین کاری نکنیم، چه اتفاقی می افتد؟ اگر شما از شار استفاده نکنید، از اکسداسیون جلوگیری به عمل نمی آید و این اکسیداسیون در نهایت باعث ایجاد پوسته روی سطح فلز شما می شود که از جوشکاری فلز شما جلوگیری خواهد کرد. هر فلز که به این شکل آلوده شده باشد، باعث ایجاد اتصال ضعیف و افزایش دمای ذوب می شود. در نتیجه شما یک سازه ضعیف و غیر مستحکم خواهید داشت.

مرحله سوم، گرم کردن

بعد از اینکه Flux خود را اعمال کردید، باید فلز را دوباره در فورج قرار دهید. دوباره باید دمای فورج را به قدری بالا ببرید که شکل آن فلز به حال زرد روشن برگردد. باز هم تاکید می کنیم که به هیچ عنوان آن را برای مدت طولانی در فورج نگذارید. شاید با خود بپرسید که از کجا باید متوجه شویم که فلز ما آن حالت زرد رنگ را رد کرده و دیگر قابل استفاده نیست؟ زمانی که به فلز گرما می دهید تا به حالت زرد روشن برسد، اگر آن را زود از فورج بردارید، چیزی مشاهده نخواهید کرد، اما در غیر این صورت ممکن است باعث جرقه زدن فلز شما شود. این  به این معنی است که فلز شما دیگر قابل استفاده نخواهد بود و در صورت استفاده از آن در جوشکاری، سازه شما از استحکام خوبی برخودار نخواهد بود. به یاد داشته باشید که هر ماده دارای دمای جوش متفاوتی است، بنابراین قبل از شروع فرآیند، روی فلزات خود تحقیق کنید.

مرحله چهارم، اتصال و چکش کاری

هنگامی که قطعه خود را به رنگ زرد روشن درآورید، آن را از فورج خارج کنید. این نکته را هم مد نظر قرار دهید که جوشکاری فورجینگ باید به سرعت انجام شود زیرا از این طریق می توانید دمای ذوب فلز را کنترل کرده و از نرم شدن بیش از حد مواد جلوگیری شود. این نکته را هم مد نظر قرار دهید که قطعات را با سیم فلزی به هم متصل کنید زیرا این کار سبب می شود تا جوش اصلی بهتر تشکیل شود. سپس قطعه خود را با استفاده از نیروی چکش یا پرس هیدرولیک، به یک دیگر فشار دهید تا بهتر بهم متصل شوند. البته در حین این کار نیز باید دقت کنید آنقدر به فلز ضربه نزنید که جوش از جای خود خارج نشود. این کار را تا زمانی تکرار کنید که جوش انجام شده شما تمیز شود و خطوط جوش وجود نداشته باشند.

آموزش جوشکاری فورجینگ

برای قرن ها، جوشکاری فورجینگ تنها راه جوشکاری فولاد و آهن بوده است که بیشتر برای جوشکاری الگو تیغه ها و چاقوهای استفاده می شد. برای یادگیری جوشکاری فورجینگ می توانید به موسسات معتبری که این حرفه را آموزش می دهند، مراجعه کرده و درکلاسی که تمام اصول این هنر سنتی را پوشش می‌دهد، شرکت کنید. سعی کنید به موسساتی مراجعه کنید که نحوه جوشکاری فورجینگ را توسط یک متخصص مجرب به شما آموزش می دهند.
برای یادگیری این مهارت، حتما دقت کنید که هر فلز نقطه ذوب متفاوتی دارد. مقدار حرارت مورد نیاز هر قطعه با توجه به نوع فلز و خواص آن متفاوت است. چندین گرید متمایز از فولاد وجود دارد و بر اساس ساختار شیمیایی آنها طبقه بندی می شوند. بسته به ترکیب شیمیایی آنها، دمای حرارت مورد نیاز برای هر طبقه بندی فولاد متفاوت است. برخی از فلزات آهنی مانند آلومینیوم دارای نقطه حرارت بسیار پایینی هستند. این یعنی حتی با حرارت ملایم می توانید به راحتی آنها را قالب بزنید.هنگامی که فلزات را گرم می کنید مراقب رنگ مایل به زرد آن ها باشید. اگر پس از آن هم به افزایش دما ادامه دهید، فلز شروع به اکسید شدن می کند. هنگامی که این اتفاق می افتد، هیچ راهی برای تعمیر آن وجود ندارد و شما باید قطعه خراب شده را با کمی مواد جدید تغییر دهید. اگر به عنوان یک کارآموز نمی توانید حالت زرد رنگ را به درستی تشخیص دهید،اطمینان حاصل کنید که فلز خود را در ابتدا به حرارت نارنجی خوب می رسانید تا در اولین تلاش خراب نشود.

برای جوشکاری فورجینگ، شما باید فلز را در آتش قرار دهید، آن را بردارید و چند بار این کار را تکرار کنید. شما با یک قطعه فلز تقریباً مذاب دست به کار می شوید و باید از دستان خود محافظت کنید. صرفاً استفاده از یکدستکش عادی نمی تواند سطح ایده آلی از محافظت را فراهم کند.اگر مراحل ذکر شده را به طور کامل دنبال کرده و تمام تجهیزات حفاظت فردی را به همراه داشته باشید، می توانید در کمترین زمان یک جوشکار حرفه ای شوید. تنها چیزی که نیاز دارید کمی تمرین و دانش در مورد فلزاتی است که با آنها کار می کنید.

برای ثبت نام در کلاس فورجینگ میلگرد با چه شماره ای می توان تماس گرفت؟
شما می توانید جهت ثبت نام در کلاس جوشکاری فورجینگ با شماره 88565430 021 تماس حاصل نمائید.
جوشکاری فورجینگ چیست؟
نام دیگر آن جوش سر به سر میلگرد است که نوعی روش جوشکاری مخصوص به شمار می رود و توسط دستگاه جوشکاری فورجینگ انجام می شود.
کاربرد جوش فورجینگ چیست؟
اتصال میلگرد ها به یکدیگر را می توان از مهم ترین واصلی ترین کاربردهای جوش فورجینگ دانست که در صنعت ساخت و ساز و ساختمان سازی از این روش جوشکاری به وفور استفاده می شود و به کمک آن میلگرد ها را به یکدیگر متصل می کنند.
آموزش چرا جوشکاری فورجینگ را آموزش ببینیم؟
برای کسب درآمد مناسب ، کسب مهارت برای مهاجرت ، اشتغال زایی برای جوانان و ...
پیوند ها
اطلاعات تماس با ما

تلفن: 02188565430

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد شرکت مهندسی فورجینگ ایده آل محفوظ می باشد.
طراحی سایت : ایران طراح